+

Grillezés és szervírozás sótéglán

Grillezés , sütés, szervírozás sótéglán

 

Gourmet szakácsok leleményessége: a sótéglát izzó parázsra, vagy gázégőre helyezve felhevíthetjük  . A forró só tömbön különféle ételeket, pl. halat, csirkét, steaket, zöldségeket lehet grillezni illetve a elkészített ételt melegen tarthatjuk a tálalásig. 

A húst, halat, zöldséget érdemes kisebb méretre vágni így egyszerre több elfér a sótéglán .

Miért érdemes kipróbálni?

- mert nem ég oda az étel, akár zsiradék nélkül süthetünk rajta

- a sótégla alkalmas sajttálak, sushi, carpaccio szervírozására

- fantasztikus gasztronómiai élmény ha vendégeink az asztalnál maguk fejezhetik be sütést és az ízlés szerinti fűszerezést a felhevített sótéglán hiszen remekül tartja a hőt.

A sótégla megvásárolható itt

 

 

Sütés szervírozás sótéglán

 

 

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.