Parajdi só Adalék, csomosodásgátló mentes!
Egyike a legéltetőbb, legegészségesebb sófajtáknak a világon!
Étkezéshez, kovászolt kenyérsütéshez, fermentáláshoz.
A parajdi étkezési só egy ősi „orvosság”, éltető alapelem az emberi szervezet számára, amit nem szabad és nem is lehet a finomított, adalékanyagoktól telített konyhasóval helyettesíteni, pótolni. A parajdi só természetes formája képes fenntartani az életet, mivel a parajdi só nem más, mint folyékony napenergia, ami mértani szerkezetben kristályosodott ki.
Kb. 250 millió évvel ezelőtt az Ősóceánt a napfény kiszárította, a Nap energiája így szintén kikristályosodott a parajdi sóban. Víz hatására ez az energia felszabadul, a parajdi sóban található elemek pedig ionizálódnak, ezáltal, ha nagyon költőiek akarunk lenni, éltető „tenger” születik a szervezetben. Ugye, Ön se gondolt még ebből az aspektusból a parajdi sóra? Pedig ez az egyik legnagyszerűbb a parajdi sóban, hogy a természet ereje van benne!
Mi sem meggyőzőbb érv a parajdi étkezési só éltető ereje mellett, mint az a tény, hogy a magzatvíz nem más, mint egy 37 fokos 1 százalékos sóoldat, ami megegyezik az Ősóceán só koncentrációjával. Ebből is jól látható, hogy a természet valóban csodákra képes. Miért rontanánk el azzal, hogy „mérgekkel” felhígított sót használunk a konyhánkban, a természetesen egészséges parajdi étkezési só helyett?
De, ha mindez még nem lenne elég, az a tudományos tény is alátámasztja a parajdi só élettani jelentőségét, miszerint az agyunk só nélkül egyetlen gondolatra sem volna képes. Jól látható, hogy az elfogyasztott, ételeinkhez használt só minősége, nagyban meghatározhatja az életminőséget is.
Ha minőségi életre törekszünk, akkor nem szabad kifelejtenünk a háztartásunkból sem a legjobb minőségű parajdi sótermékeket. Kezdjük a jó életet, a jó ételeknél, és fűszerezzük reggelinket, ebédünket és vacsoránkat parajdi étkezési sóval!
Vegán, színezék és adalékanyag mentes.