A mozsár sós íz leadásával ideális mártások, dippingek előkészítésére és tálalására. Továbbá alkalmas fűszerek, gyógynövények, fokhagyma őrlésére.
Használata:
- törhetünk benne borsot, mentát, fűszernövényeket, magvakat, fokhagymát
- készíthetünk benne szószokat, pácokat
- a mozsárból kioldódó só miatt nem szükséges sózni az elkészítendő dolgokat
- nem roncsolódik a fűszernövények sejtfala, így elkerülhető a mellékízek
megjelenése
- többféle hozzávaló esetén először a keményebb dolgokat adjuk
hozzá, utána a puhábakkat, majd a folyékonyat
- tisztításához ne használjunk mosogatószert csak nedves szivacsot, langyos
vízzel öblítsük el, majd töröljük szárazra
Információ
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.