Grilltégla sütéshez
Gourmet szakácsok leleményessége: a sótéglát izzó parázsra, vagy gázégőre helyezve felhevíthetjük a sótéglát, és a forró sótömbön különféle ételeket, pl. halat, csirkét, steaket, zöldségeket lehet grillezni , melegen tartani.
Egészen egyedi aromája lesz a sülteknek, zöldségeknek, érdemes kipróbálni!
Te is unod már a serpenyők, tepsik súrolását? A
sótéglánál nem kell odaégett
ételmaradványokat eltávolítanod.
Miért jó grilltéglán sütni?
A sótéglán nem ég oda az étel, akár zsiradék nélkül süthetünk rajta
Ha több főre sütünk célszerű 2-3db-ot egymás mellé helyezni.
A sótégla alkalmas sushi, carpaccio , sajt tálak szervírozására.
Fantasztikus gasztronómiai élmény ha vendégeink az asztalnál maguk fejezhetik be sütést és az ízlés szerinti fűszerezést a felhevített sótéglán hiszen remekül tartja a hőt , akár a lávakő.
3 790 Ft
3 490 Ft
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.